Personale
Jan Pedersen

Indehaver

Kontakt: jan@road-house.dk

Jonas Larsen

Indehaver

kontakt: jonas@road-house.dk
Villy Poulsen

Ekspedient

Kontakt: villy@road-house.dk

Gunnar

Bogholder

kontakt: gunnar@road-house.dk

Road-House Spillehal - Slagterigade 17 - 9700 Brønderslev - Tel. 96 45 90 06 - Mail. kontakt@road-house.dk - Cvr. 29 84 68 71


Copyright © All Rights Reserved

Gevinstgivende

Spilleautomater

Spillehallen indeholder over 50 gevinstgivende spilleautomater eller enarmet tyveknægte som de også er kaldt. Automaterne er leveret af landets førende spilleverandører og er blandt markedets mest populære automater. Alle automaterne udbetaler den højest mulige tilbagebetalingsprocent som er på 88%. Så kig ned og prøv lykken på en af vores mange automater. Bemærk! Du skal være fyldt 18 år.

Ny Automat


Som noget nyt forventer vi i slutningen af året at kunne præsentere en ny automat. Automaten bliver udviklet i samarbejde med vores branceunion. Automaten bliver til at starte med kun lavet i under 200 eksemplarer.

Gratis kaffe & Sodavand

Spiller du på en af vores mange spilleautomater kan du gratis benytte vores ta' selv kaffe og sodavandsmaskiner. Der er foruden sodavand og kaffe mulighed for diverse varme drikke som varm chokolade, cappuchino osv. Der er i spillehallen ligeledes opstillet en rygekabine til de rygetrængende. Vi servere desuden rundstykker om morgene til kunderne i spillehallen alle ugens dage.