Service

Road-House Spillehal - Slagterigade 17 - 9700 Brønderslev - Tel. 96 45 90 06 - Mail. kontakt@road-house.dk - Cvr. 29 84 68 71


Copyright © All Rights Reserved


Det er for kunderne i Road-House spillehal gratis at forfriske sig med en kold sodavand. Tag selv baren indeholder ligeledes mulighed for diverse varme drikke. Her i blandt kan nævnes:


- kaffe

- the

- varm chokolade

- cappuccino

- cafe au lait

- espresso osv.


Road-House spillehal tilbyder ligeledes gratis wifi, så du kan bruge din pc, tablet eller telefon.


Skal du læse dagens avis, tjekke din mail, eller andet online, er du velkommen til at gøre brug af vores ipad.Ny Automat


Som noget nyt forventer vi i slutningen af året at kunne præsentere en ny automat. Automaten bliver udviklet i samarbejde med vores branceunion. Automaten bliver til at starte med kun lavet i under 200 eksemplarer.

Gratis kaffe & Sodavand

Spiller du på en af vores mange spilleautomater kan du gratis benytte vores ta' selv kaffe og sodavandsmaskiner. Der er foruden sodavand og kaffe mulighed for diverse varme drikke som varm chokolade, cappuchino osv. Der er i spillehallen ligeledes opstillet en rygekabine til de rygetrængende. Vi servere desuden rundstykker om morgene til kunderne i spillehallen alle ugens dage.